حذف حساب و دادههای من
حذف دادههای من (حریم خصوصی) یا حذف حساب. هر دو دائمی است.
در برنامهباز کردن حریم خصوصی
وقتی وارد شدهاید، هر دو حساب و دادههای آن را از سرورهای ما حذف میکنند. بدون ورود، «حذف دادههای من» این گوشی و دادههای استفادهای را که سرور ما از آن نگه میدارد پاک میکند.
