Menyembunyikan diri daripada papan pendahulu
Tetapan › Privasi › Tunjukkan saya di papan pendahulu. Dihidupkan secara lalai.
Dalam aplikasiBuka Privasi
- Hidup — nama paparan, foto, tahap dan skor anda dipaparkan pada semua papan pendahulu awam.
- Mati — anda dibuang daripada semua papan pendahulu, untuk semua orang. Hanya anda yang melihat kedudukan anda.
- Skor anda disimpan. Hidupkan semula dan anda kembali ke kedudukan asal.
